Lobonț circulă cu metroul. Primele mașini pe care le-a avut Video

Selecționerul României U20, Bogdan Lobonț, alege să meargă cu metroul în drumul său zilnic spre Federația Română de Fotbal. Fostul portar a mărturisit că face mai puțin cu metroul decât dacă ar merge cu mașina și de aceea alege acest mijloc de transport.

”Din august circul cu metroul. Am fost învățat de sora mea cum să-mi iau cartelă. Și acum îmi iau câte un abonament săptămânal. Când expiră merg și fac altul. Am experiență și din perioada Rapid cu metroul. M-am mutat aici în Aviației și a fost o perioadă când nu aveam mașină. Și tot așa, luam metroul de aici până la Piața Victoriei și de la Piața Victoriei luam metroul până la capăt la Bucureștii Noi, la Pro Rapid. De acolo, pe jos, 200-300 de metri. Am avut prima dată o Dacie 1310, am vândut-o și a fost o perioadă în care am rămas fără mașină.

Apoi mi-am luat Espero, era o mașină elegantă, da. Dar nu compari traficul de atunci din București cu cel de acum. Lucrurile se schimbă așa că trebuie să ne adaptăm”, a declarat Bogdan Lobonț într-un reportaj pentru Playsport.ro.

Citește și

Elena Udrea, provocată: ”Publică, femeie”