Liviu Pleșoianu prezintă o înregistrare cu Nicușor Dan în care îl atacă pe Klaus Iohannis: ”A eșuat”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a apelat din nou la arhiva video a televiziunilor pentru a scoate în evidență lupta dintre Gabriela Firea, reprezentanta social-democraților, și Nicușor Dan, principalul oponent la șefia Primăriei Capitalei.

Pleșoianu se dovedește un aliat de nădejde pentru actualul edil șef al Bucureștiului, în condițiile în care ieri a publicat pe contul personal de Facebook o înregistrare mai veche cu seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus în care acesta îl minimaliza pe Nicușor Dan și spunea că Firea este un lider al Capitalei. Acum, Pleșoianu a găsit un video cu actualul candidat la Primăria Bucureștiului în care îl ataca pe președintele Klaus Iohannis, o înregistrare de acum 5 ani, la puțin timp după ce acesta din urmă preluase conducerea țării.

”Sper că “domnu’ Dan” a revenit la sentimente mai bune față de președintele Iohannis. Așa urât zicea de dânsul, că nu mai știu ce să mai zic… Abia devenise Președinte și “domnu’ Dan” îl ataca așa de dur… Nicușor Dan, 2015: “Iohannis a eșuat! El, practic, nu mai contează. Mai contează doar în PNL, unde oamenii îi știu de frică sau vor o funcție!””, a scris Pleșoianu pe adresa personală de Facebook.

Sper că "domnu' Dan" a revenit la sentimente mai bune față de Președintele Iohannis. Așa urât zicea de dânsul, că nu mai…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Citește și

Nicușor Dan, singur la dezbaterea dinaintea alegerilor. Ce a zis de Firea

No Comments Yet

Comments are closed