Liviu Pleșoianu îi dedică lui Nicușor Dan un serial de afirmații dure: ”Să înceapă distracția!”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, i-a dedicat un întreg serial lui Nicușor Dan, principalul oponent al Gabrielei Firea pentru mandatul de primar general al Capitalei. Oficialul social-democraților a strâns într-o singură postare pe Facebook mai multe materiale cu diverse ieșiri ale reprezentantului PNL/USR-PLUS la adresa diverșilor aliați sau rivali.

”Dacă “domnul acesta, Dan, cum îl cheamă” (vorba seniorului PNL Quintus) se face că plouă, că toate aceste fragmente video pe care le-am publicat nu există, atunci eu le voi rula aici toată ziua. Să înceapă distracția!”, a anunțat Pleșoianu în postarea sa. Prezintă diverse afirmații ale lui Nicușor Dan de-a lungul anilor. Atunci când se declara dezamăgit de președintele România, care l-a chemat ieri la Palatul Cotroceni: ”Iohannis a ieșit din scenă! Și-a pierdut încrederea populației!” și ”Iohannis a eșuat. El, practic nu mai contează!” Mai contează doar în PNL, unde oamenii îl știu de frică sau vor o funcție”.

Atunci când afirma vizavi de PNL: ”Oamenii spun peste tot: ”Ne-am săturat de PNL!” PNL ar trebui să spună ”Am greșit!” și, ca o dovadă, să mă susțină pe mine!”. I se readuce aminte lui Nicușor Dan și a actualului ministru al Justiției, din partea PNL, Predoiu: ”Nicușor Dan nu are nici cea mai mică experiență anterioară Să candideze la Primăria Capitalei e ca și când s-ar apuca să piloteze un avion doar pentru că a călătorit ca pasager cu avionul!”.

Dacă "domnul acesta, DAN, cum îl cheamă" (vorba Seniorului PNL Quintus) se face că plouă, că toate aceste fragmente…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Vineri, 25 septembrie 2020

Citește și

Avertismentul lui Arafat: “De noi depinde”

No Comments Yet

Comments are closed