Liviu Negoiță vrea să fie deputat, s-a înscris într-un nou partid și atacă: ”USR – un implant nereușit”

Liviu Negoiță vrea să revină în prim plan în politică! Fostul primar al Sectorului 3, în două mandate, până când a fost înlocuit de Robert Negoiță la șefia celui mai populat sector al Bucureștiului tocmai a anunțat că s-a înscris în PMP, anunțul fiind făcut chiar de președintele partidului, Eugen Tomac.

Negoiță, 58 de ani, ex-PDL și PNL-CD, va candida pentru Camera Deputaților, acolo unde a mai fost în perioada 1996-2004. „Am revenit pentru că am găsit aici, în PMP, o echipă de oameni serioşi, experienţa pe care eu o am atât în calitate de parlamentar şi în administraţia publică a Bucureştiului m-a făcut să decid venirea în Partidul Mişcarea Populară şi să putem să facem ceva pentru bucureşteni şi pentru românii din celelalte localităţi. Politica pe care o face PNL, cât şi PSD, dar şi USR, care este un implant nereuşit în politica românească – numai uitându-se românii la o astfel de variantă îşi dau seama că au nevoie de PMP – , ne obligă să fim aici.

Sper să-mi aduc contribuţia ca noi să obţinem un procent important şi să facem legi necesare pentru bucureşteni, dacă ar fi să mă refer la faptul că se moare în Capitală, dincolo de pandemie, de poluare. Nu se poate ca Parlamentul să rămână impasibil la o astfel de situaţie ăn Bucureşti, aproape cea mai poluată capitală din UE. De asta sunt eu aici”, a declarat Liviu Negoiţă, la sediul Biroului Electoral Municipal.

Citește și

ULTIMA ORĂ Ionuț Lupescu va merge la Federația din Arabia Saudită!