--> -->

Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral: ”În grădină”

Liviu Dragnea, 60 de ani, a reacționat după ce în media a apărut informația potrivit căreia ar fi suferit un accident vascular cerebral în urma căruia ar fi avut nevoie de asistență medicală de urgență.

A spus că muncește în grădină

Fostul lider social-democrat a transmis că se simte foarte bine din punct de vedere medical și că muncește în grădină!

„Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul.

Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”, a declarat Liviu Dragnea, conform playtech.ro.

De la ce a pornit situația

Liviu Dragnea a rupt tăcerea, după ce în presă a apărut informația potrivit căreia, ar fi suferit un accident vascular cerebral în urma căruia ar fi avut nevoie de asistență medicală de urgență.

Fostul lider social-democrat a dezvăluit care este, de fapt, starea sa de sănătate. La scurt timp, după ce s-a spus că fostul președinte al PSD a fost preluat de către o ambulanță care l-a transportat la un spital din București pentru a-i acorda îngrijirile necesare, Liviu Dragnea a infirmat toate informațiile apărute în presă.

Citește și

Florin Salam, despre problemele de sănătate și dependența de droguri: ”Mă omoară din vorbe”