Liviu Dragnea la spital după ce a acuzat dureri mari! Cine suportă costurile

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni seară la Clinica RMN Tineretului pentru a fi supus unor investigații la coloană, susțin surse apropiate politicianului pentru site-ul stiripesurse.ro.

La începutul acestei luni, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, anunța că Liviu Dragnea s-a vindecat de COVID-19, însă are dureri mari la coloană. Mai mult, el și simpatizanții politicianului au acuzat tratamentul la care a fost expus Dragnea în detenție.

Fostul lider PSD va face astăzi un RMN la coloană, la singurul RMN deschis din Capitală, iar costurile vor fi suportate de ANP. Prețul pentru o astfel de investigație pleacă de la 400 de lei.

Fostul secretar general al PSD a anunțat în 13 decembrie 2020 că Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-Spital București-Jilava. Peste câteva zile, Ștefănescu afirma că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat și susținea că apropiații nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat.

În urma declarațiilor făcute de Codrin Ștefănescu, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis un comunicat prin care asigura că niciun pacient aflat la spitalul penitenciarului Jilava nu este în stare gravă și nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Conform legii, Liviu Dragnea poate cere liberarea condiționată după executarea a cel puțin două treimi din durata pedepsei, dacă și-a îndeplinit integral obligațiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare și dacă instanța are convingerea că s-a îndreptat și se poate reintegra în societate.

Asta înseamnă că fostul lider PSD ar putea ieși din închisoare în toamna acestui an.

Citește și

Ludovic Orban a dezvăluit de ce este Florin Cîțu premier: ”Noi doi am salvat”

No Comments Yet

Comments are closed