--> -->

Liviu Dragnea, internat de urgență în străinătate: ”Medicii au intervenit la timp”

Fostul lider PSD Liviu Dragnea (60 de ani) a fost internat de urgenţă în străinătate după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Care sunt informațiile, pe surse

Surse medicale au declarat, pentru Gândul, că Dragnea a trecut printr-o situaţie medicală critică, dar medicii au intervenit la timp şi i-au salvat viaţa.

“Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgenţă, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp şi l-au salvat”, au susţinut sursele.

Reamintim că, în luna septembrie a acestui an, în presă au apărut informaţii contradictorii despre starea de sănătate a lui Dragnea. Mai exact, s-a vorbit despre un posibil accident vascular cerebral şi despre o internare de urgenţă, numai că fostul preşedinte PSD a dezminţit toate zvonurile.

Ghinion în trafic

Fostul președinte al Partidului Social Democrat, abia revenit în țară după ce trecut de episodul critic pentru sănătate, a avut ghinion în trafic.

Mașina sa, un BMW X5, s-a defectat în timp ce mergea pe Bulevardul Barbu Văcărescu, din nordul Capitalei, în apropierea unei unități poștale, mașina scoțând fum din zona motorului.

Liderul PSD, aflat împreună cu fiica lui, Alexandra, a fost salvat de un șofer care a venit o mașină Bentley. Acesta i-a înmânat cheile lui Liviu Dragnea, care s-a suit la volan, a scris Știripesurse.

Citește și

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dați afară de la „Chefi la Cuțite”