Liviu Antal, dorit oficial de Dinamo, a luat decizia!

Dinamo caută un atacant, lucru confirmat și de către conducătorii clubului, dar și de Flavius Stoican.

Iar pe lista jucătorilor aflați în vizorul ”câinilor” s-a aflat și fostul golgeter al campionatelor din România și Lituania, Liviu Antal, 32 de ani.

A preferat liga a doua maghiară!

Liviu Antal și-a găsit echipă la scurt timp după despărțirea de UTA, alegând să își continue cariera în eșalonul secund al Ungariei!

Atacantul care și-a încheiat de curând colaborarea cu arădenii de la UTA a hotărât să accepte oferta maghiarilor de la Szombathely Haladas, din liga a doua.

Cu toate că s-a aflat în atenția mai multor cluburi din România, inclusiv Dinamo fiind cu ochii pe el, fotbalistul a ales să plece în străinătate. Iuliu Mureșan a spus că Antal le-a fost propus bucureștenilor și că-l ia în calcul.

Jucătorul va împlini 33 de ani în această vară, astfel că a profitat de această oportunitate pentru a-și rotunji veniturile pe final de carieră.

Atacantul Liviu Antal a ales să se transfere în eșalonul secund din Ungaria. După despărțirea de UTA, fotbalistul cu o prezență în tricoul echipei naționale a României a hotărât să dea curs ofertei venite din partea lui Szombathely Haladas, cu toate că maghiarii evoluează în a doua divizie a campionatului, conform Look Sport.

Carieră bună

Noua formație a lui Liviu Antal este pe poziția a patra a clasamentului ligii secunde a maghiarilor, la cinci puncte în spatele liderului Diosgyori.

De-a lungul carierei, fotbalistul de 32 de ani a evoluat pentru cluburile Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi (Turcia), Beitar Jerusalim, Hapoel Tel Aviv (ambele din Israel), Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj, Zalgiris (Lituania) și UTA Arad.

Citește și

Răzvan Lucescu: ”Acum, nu urăsc Steaua! Tinerii simt nevoia să șocheze”