Liga explică ce s-a întâmplat la CFR Cluj, Dinamo și Poli Iași

Liga Profesionistă de Fotbal explică de ce cazurile de la CFR Cluj, Dinamo și Poli Iași au fost tratate diferit și ce se va întâmpla în continuare la cele trei echipe.

”Magazionerul de la Dinamo a fost testat pozitiv. S-a folosit aceeași probă pentru un al doilea test, de verificare. Și acesta a ieșit pozitiv. La Iași, Cabral a fost pozitiv în primă instanță, s-a făcut încă un test cu aceeași probă, care a ieșit negativ. Am solicitat o a treia testare, pe o nouă probă. S-a prevelat și rezultatul a fost negativ, iar meciul nu s-a putut disputa.

La CFR s-a retestat zilnic de când au apărut cazurile, pentru a avea situația în real time. Nu știu dacă testele lor au devenit negative peste noapte. Am încredere în autorități și nu cred că ne permitem să ne jucăm cu astfel de lucruri. Am văzut că inclusiv la Mogoșoaia angajații pozitivi au repetat testele și au devenit negativi. Nu cred că-și permite nimeni să simuleze. Acum, cei de la CFR au programul mult mai încărcat decât Craiova, deci rămân la ideea că trebuie să plecăm de la buna credință, până la proba contrarie”, a declarat Justin Ștefan la Digi Sport Special.

Citește și:

Mircea Lucescu, decizie bombă astăzi

No Comments Yet

Comments are closed