Liga 1 în pericol să se termine ULTIMA ORĂ

Liga 1 este pentru prima dată în pericol să nu se mai termine pe teren. Ljuban Crepulja de la Astra Giurgiu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și confruntarea dintre Astra și Universitatea Craiova, din această seară, a fost amânată, dar asta înseamnă că play-off-ul nu se mai poate termina la data stabilită, mai exact pe 3 august, când FRF trebuie să trimită la UEFA câștigătoarea Ligii 1.

hotel iceberg balcic-->

FANATIK scrie că se discută posibilitatea de a se disputa doar meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. Ar fi o finală pentru campionat, cu punctajul de acum. Astfel, Craiova are un punct avans și i-ar fi de ajuns un egal pentru a câștiga titlul. De cealaltă parte, dacă CFR Cluj ar câștiga meciul, ar deveni campioană. Asta, dacă toată lumea va fi de acord.

hotel pam beach olimp-->

Universitatea Craiova și CFR Cluj se bat pentru câștigarea campionatului, cele două formații fiind despărțite de doar un punct.

Justin Ștefan a explicat situația creată:

”Doctorii au decis că are simptome COVID-19 și nu se mai impune o retestare după ce jucătorul a manifestat simptome. Rămânem fideli măsurii de a disputa toate meciurile pe teren. Nu am obținut o dispensă de la UEFA pentru a amâna momentul în care vom anunța echipele calificate în cupele europene.

Dacă recurgem la alte scenarii am avea probleme de contract. Discutăm și scenariul ca să se dispute un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj ca o finală, dar este puțin probabil să se întâmple pentru că nu avem acoperire regulamentară.

Cât timp avem o anchetă epidemiologică, nu putem avea un meci programat. Astra are o discuție cu DSP în următoarele ore.

Dacă nu se poate juca Astra – Craiova, scenariul este să se desfășoare celelalte meciuri. Este un scenariu pe care lucrăm acum.

Decizia finală aparține DSP-ului local, pentru că este autoritatea competentă în acest caz. Cheia este la Direcția de Sănătate Publică. În acest moment, depindem foarte mult de ancheta epidemiologică.

DSP Cluj a dat undă verde datorită faptului că retestările succesive au arătat că cei care au continuat activitatea nu au fost considerați contacți. Veți vedea un lucru interesant zilele următoare, respectiv protocolul UEFA“, a spus Ștefan.

 


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed