Lidia Buble nu exclude căsătoria cu bărbatul mai mare cu 32 de ani decât ea: „Sunt gata!”

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, și Horațiu Nicolau, 62 de ani, au o relație de mai bine de un an.

În ceea ce privește povestea ei de iubire, artista a încercat mereu să păstreze discreția, însă acum s-a dat de gol, a devenit specialistă în bucătărie și e „gata de măritat”.

Răzvan Simion, apoi alte decepții, după care a venit Horațiu Nicolau

Timp de cinci ani, Lidia Buble a avut o relație cu prezentatorul Răzvan Simion.

Când toți credeau că cei doi vor ajunge în fața altarului și se vor căsători, ei au surprins și au anunțat despărțirea. După separarea de moderator, Lidia Buble a încercat de mai multe ori să își refacă viața, însă nu toate poveștile de dragoste au fost un succes.

Acum mai bine de un an, cântăreața l-a întâlnit pe Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 62 de ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Lidia Buble radiază de fericire de când nu mai e singură și este bucuroasă că a găsit o persoană care să o facă să se simtă în al nouălea cer. În tot acest timp, cântăreața a păstrat discreția în ceea ce privește relația ei, însă nu de fiecare dată a reușit. Când a apărut cu un inel impresionant pe deget, cu un diamant de 5 carate, presa a speculat că Lidia Buble a fost cerută în căsătorie de Horațiu Nicolau.

Ea a ieșit public și a spus că e un simplu cadou.

Lidia Buble: „Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă”

Acum, ea revine și spune că e gata de măritat după ce a devenit specialistă în bucătărie. „Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. În ultima perioadă gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară.

Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite. Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine”, a spus artista pentru Playtech.

„Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!”, a mai declarat ea.

Cine e Horațiu Nicolau

Horațiu Nicolau este un potent om de afaceri, în vârstă de 62 de ani. Bărbatul este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu.

Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea. La botezul fiicei sale a cântat Madonna.

Citește și

Rareș Bogdan a răbufnit vizavi de un detaliu legat de el: „Nu sunt Zelenski să-mi pun tocuri”. Ce salariu are