Lidia Buble: ”Mergeam prin magazine și luam din biscuiții ăia. Nu ziceam că e furt”

Lidia Buble, 29 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are succes de foarte mult timp. Totuși, viața ei nu a fost mereu numai lapte și miere, mai ales după ce a părăsit Deva natală pentru a sosi la București.

În sărăcie cruntă

A îmbrățișat numeroase servicii, ca să facă bani, până să devină celebră. A fost bonă, manager de vânzări la o companie auto, până să pătrundă în studioul lui Adrian Sînă, care i-a fost și manager și a lansat-o pe scenă. Căruia îi va mulțumi toată viața, i-a schimbat destinul.

Lidia nu poate uita începuturile grele.

”Am ajuns în București cu 40 de lei și mi-era atât rușine să-l sun pe tati să-mi mai trimită bani de chirie. Știam la ce mă înham, viața din București nu e cea din Deva, e foarte scumpă. Au fost multe luni în care efectiv rămâneam fără bani.

Mergeam prin supermarket-uri și știi că sunt biscuții aceia vărsați. Treceam și și mai luam unul-doi de acolo. N-am privit-o ca un furt sau ceva rău”, a povestit Lidia Buble în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Gimnastică la metrou

”Noi simțim la fel” a fost melodia care a lansat-o, un superhit în 2014. ”Nu aveam bani de metrou, de RATB, treceam pe sub bara de la metrou. Am făcut toate nebuniile. Am pornit dintr-un cimitir, de la sapă și de la roaba pe care o căram cu tatăl meu, și-am ajuns pe cele mai mari scene.

Recunosc, am trăit într-o familie numeroasă cu 11 copii, așteptam hăinuțele de la frații mai mari.

Am avut multe job-uri, iar din primii bani mai mergeam prin second-hand-uri și-mi cumpăram. Încă am piese vintage, în dulapul meu, cu chestii mai scumpe”, a mai declarat Lidia Buble.

Citește și

Cât costă noua mașină a lui Mihai Bendeac: ”Am plâns”