Lidia Buble: ”Eu așa îmi măsor succesul”

Lidia Buble, 29 de ani, a trecut prin numeroase transformări. De opt ani a scos numeroase hit-uri care au propulsat-o printre cele mai apeciate cântărețe din România.

”Mi-era dor”

Acum, în vara 2022, a revenit la culoarea originală a părului său, printre altele. ”Mi-era dor de acea Lidia, de Lidia aia de la Deva. M-am maturizat, sunt mai așezată, mai calmă, mai răbdătoare”, a declarat Lidia Buble în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

A crescut într-o familie cu 11 copii, la Deva, iar tatăl său a fost pastor. Cea mai frecventă întrebare a celui care i-a dat viață este legată de momentul în care se va căsători și va avea copii.

”Muzica mea e pansament”

””Mă tati, ce faci, mă, ai 29 de ani, surorile tale aveau copii la vârsta asta?!”, mă întreabă. Îmi zice să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credința, ești pe drumul cel bun. Mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu să trăiesc o dragoste atât de frumoasă ca a părinților mei. Ei sunt modelul meu pentru o dragoste infinită.

Frumusețea exterioară este trecătoare. Ochiul vede frumusețea exterioară, la început, dar mereu o să aleg interiorul, cu asta trăiești. Sunt mulțumită de mine, de ceea ce sunt, că m-am menținut un om sănătos cu principii sănătoase de viață, că sunt o persoană zâmbitoare, luptătoare, puternică.

Mă definește ambiția, sunt foarte iubitoare și foarte empatică. Dar să știi că am și foarte multe defecte. N-am avut niciodată complexe, chiar dacă am aflat de-abia sosind la București, intrând în industria muzicală, că am nasul mare. Complexe fizice n-am, chiar dacă am și defecte.

Eu, ca artist, îmi măsor succesul în dragoste, nu în bani sau în contracte. Am cea mai frumoasă misiune pe acest pământ, să bucur suflete, muzica mea e pansament pentru sufletele oamenilor”, a declarat artista.

Citește și

Dan Negru, proiect spectaculos cu Florin Piersic