--> -->

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a ajuns la urgențe: ”I-au făcut investigații”

Probleme pentru liderul trupei Phoenix care a ajuns la urgențe, în cursul serii de miercuri, 29 martie 2023. Solistul care va împlini 76 de ani pe 19 aprilie a fost consultat de cadrele medicale de la spitalul județean din Arad, unde urma să susțină un concert.

Nicu Covaci a trecut prin neplăceri în urmă cu puțin timp după ce a participat la proiecția filmului despre legendara formație. A semnat autografe tuturor fanilor prezenți la eveniment, însă s-a simțit rău înainte de a susține un concert într-un club din Arad.

Primul diagnostic

Potriviti aradon.ro, solistul formației Phoenix a decis să se ducă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Surse din cadrul unității medicale au declarat că vedeta prezenta frisoare și semne de viroză.

”I-au făcut investigații și acum a plecat înapoi la concert”, au transmis, în jurul orei 22:30, persoane din cadrul unității din Arad, mai arată sursa menționată anterior. Concertul a început fără renumitul cântăreț.

În timpul spectacolului, vocalistul trupei, Costin Adam, l-a sunat pe Nicu Covaci, transmițându-i toată susținerea din partea publicului care era de față. Toți au strigat la unison numele vedetei și urale de încurajare.

Ulterior, la aproape două ore de la începerea concertului artistul a urcat pe scena clubului Flex din Arad și le-a povestit spectatorilor ce a pățit. O ambulanță a rămas afară, la ușa clubului, pentru orice eventualitate.

Turneu național cu filmul Phoenix: Povestea

Nicu Covaci se află în momentul de față în turneu național cu filmul Phoenix: Povestea. Proiecțiile speciale au început în decembrie 2022 și se vor desfășura și în luna aprilie, însumând în final 20 de orașe din întreaga țară.

Filmul este regizat de cineastul Cristian Radu Nema, în timp ce producător este Bianca Beatrice Michi. Pelicula spune povestea trupei și aduce în prim plan aniversarea de 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.

Citește și

Sorana Cârstea, momentul carierei: ”Sunt realistă”