--> -->

Licența la Dinamo: ”Acesta e termenul”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, s-a ocupat de dosarul de licențiere, marți înainte de prânz va depune actele. Oficialul va continua cel puțin până la finalul sezonului.

Azi, depun actele

Dacă echipa se gândește la barajul de menținere în Liga 1, în condițiile în care este mare distanța față de contracandidate pentru o salvare directă, la birouri, conducerea grupării a elaborat dosarul de licențiere, care va fi depus marți, la ora 11:30, la sediul FRF, conform programării.

”Totul este în regulă, am muncit cu toții în ultima perioadă pentru ca situația să fie clară și fără impedimente. Eu zic că nu ar avea ce probleme să fie.

Termenul e până pe 4 aprilie, dacă mai trebuie vreun act ce nu ar apărea în dosar, iar pe 5 aprilie se sigilează documentul și mergem la Comisia de Licențiere”, a explicat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

S-a sucit: rămâne!

Administratorul special al ”câinilor” a fost contestat în mai multe rânduri de către suporteri.

În plus, a avut și contre cu liderii DDB. Din cauza situației antrenorilor Mircea Rednic, respectiv Flavius Stoican, dar și a transferurilor.

În ceea ce-l privește pe Mureșan, acesta afirmase imediat după meciul cu Sepsi (0-0), la începutul săptămânii trecute, că ia în calcul să plece din ”Ștefan cel Mare” imediat cum se încheie situația cu licențierea grupării.

Oficialul a precizat clar: ”Am rămas la club fiindcă nu ar fi fost fair-play să părăsesc gruparea într-un moment delicat. Am vrut să fac totul cum trebuie în obținerea clasificării și licențierii. Până la vară o să continui la Dinamo. Apoi? Sănătoși să fim! Vom trăi și vom vedea, important este ca echipa să se salveze”.

Citește și

Băsescu trebuie să elibereze vila de protocol