Lia Olguța Vasilescu: ”Luăm o pauză și ne uităm cum guvernează dreapta. AUR baletează”

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a lansat un atac dur la adresa Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în această seară. AUR a pus mai multe condiții votarea moțiunii de cenzură inițiată de către PSD în luna mai.

“Uitați-vă la televizor în fiecare zi, faceți abstracție că sunteți moderator (n. red. către Răzvan Dumitrescu). Ar mai fi ceva de zis? Să nu uităm un lucru.

După ce am reușit să majorăm pensii, să majorăm salarii, să dăm subvențiile la timp în Agricultură, apropo de ce se întâmplă în acest moment, să venim cu proiecte, toate lucrurile astea bune poporul a considerat ca să dea votul către dreapta.

Acum guvernează dreapta, luăm o pauză și ne uitam cum guvernează dreapta și poate oamenii își vor aduce aminte data viitoare la vot.

Noi avem la ora actuală 35% în Parlamentul României. Cu 35% nu poți depune o moțiune de cenzură care să îți și treacă.

Alianța pentru Unirea Românilor baletează din punctul meu de vedere, când trebuie să iasă din sală să nu facă ceilalți cvorum, rămân în sală, când trebuie să rămână în sală, iese din sală, tot felul de lucruri se întâmplă.

Vă dau un singur exemplu, colegul meu Solomon, fostul președinte al Comisiei de Muncă, a spus despre legea care prevede pensionarea celor din energie că ea nu este bună și nu va putea fi aplicată.

A trecut așa, fără amendamentul depus de către PSD, și acum și-au dat seama mai mulți oameni că nu li se poate aplica. Mai mult decât să ne luptăm în Parlamentul României, să depunem amendamente, nu avem ce să facem, acesta a fost votul popular.

Eu am făcut parte din acel curent din PSD care a considerat ca după alegeri trebuie să rămânem în opoziție.

Poporul până nu vede cum guvernează și ceilalți, are memorie scurtă. O să venim la putere cu un program de guvernare la fel de bun ca cel pe care l-am avut”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la Antena 3, în emisiunea moderată de către Răzvan Dumitrescu.

Citește și

David Popovici, înotătorul-minune al României, se gândește să plece din țară: ”Voi decide după vacanță”