--> -->

Leonard Doroftei a sărit să bată un comediant, după o glumă cu Lucian Bute: ”Mi-a rupt tricoul”

Leonard Doroftei a sărit să-l bată pe comediantul Cătălin Bordea în timpul unui spectacol! Evenimentul din urmă cu câțiva ani a pornit după ce fostul pugilist român și-a ieșit din fire din cauza unei glume cu Lucian Bute la un show de televiziune nocturn.

De la ce a pornit

Comediantul fusese avertizat dinainte să nu facă glume despre Leonard Doroftei și Lucian Bute, însă nu a ținut cont.

Cătălin Bordea venise îmbrăcat cu un tricou pe care scria ”Bute este mai frumos”, apoi a făcut referire la zvonurile despre avansurile pe care Bute i le-ar fi făcut soției lui Doroftei.

Când a auzit, fostul pugilist român a sărit să-l bată pe Cătălin Bordea. De nervi, Leonard Doroftei i-a rupt tricoul. Episodul a avut loc înainte cu mai mulți ani, când tensiunile dintre cei doi sportivi erau intense.

”Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare.

Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a declarat Cătălin Bordea în podcastul lui Damian Drăghici.

Doar zvonuri

Prin anii 2003-2004 se zvonea că Bute i-ar fi făcut ochi dulci Monicăi, soția lui Leonard Doroftei.

”A fost acel episod. Erau prieteni, locuiau amândoi în Canada, şi la un moment dat lui Doroftei i s-a pus pata că Lucian i-ar trage clopotele Monicăi”, povestea un apropiat.

Moşu’ a negat la acea vreme zvonul: ”La noi a fost dragoste la prima vedere şi nu se pune problema, suntem o familie fericită”.

Între Leonard Doroftei și Lucian Bute au existat mai multe tensiuni, însă în urmă cu aproximativ 3 ani au decis să îngroape securea războiului. Amândoi locuiesc acum în Canada.

Citește și

„Cel mai slab număr 10” din istoria naționalei s-a pocăit! Șocant: „80% din nopți erau pierdute. Distracții, alcool, țigări, anturaje”