Leo Strizu l-a demolat pe MM Stoica: ”Un porumbel voiajor”

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte de la FCSB, a oferit un interviu pentru ProSport în care a vorbit despre conflictul cu Mihai Stoica, după ce managerul general îl atacase și îl jignise. Strizu nu s-a ferit să facă o serie de dezvăluiri uluitoare.

”Îi aduce lui Pinti lotul de 20, îi mai aduce primul 11”

Strizu a explicat cum se face echipa la clubul patronat de Gigi Becali, prin intermediul lui Stoica, managerul cu atribuțiuni de mesager, dar a vorbit și despre acuzațiile că ar fi ”sifon” pentru jurnaliști.

„(Ce face pentru FCSB MM Stoica?) Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul 11 și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat.

Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a spus Leo Strizu pentru ProSport.

Episod bahic într-un club din Brașov

Leo Strizu nu s-a oprit la dezvăluirile despre ceea ce făcea Meme Stoica la clubul deținut de Gigi Becali, ci a povestit un episod care a avut loc într-un club de noapte din Brașov, când managerul general al formației roș-albastre s-ar fi îmbătat atât de rău încât s-a descălcat și a băut alcool din pantof.

”N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la ”No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?!

Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a mai spus Leo Strizu pentru ProSport.

Citește și

ANAF ține sechestrate 6 avioane Boeing 737, iar statul plătește o avere pe deplasările lui Iohannis