Leo Messi a convins o întreagă echipă să facă un GEST superb: ”Prioritatea noastră”

Leo Messi a demonstrat astăzi ce înseamnă cu adevărat termenul de lider. Într-o lume panicată de coronavirus, speriată de criza mondială ce stă la pândă imediat după încheierea pandemiei, căpitanul Barcelonei a făcut el anunțul vizavi de diminuarea salarială de care vor avea parte fotbaliștii grupării catalane. Și, apoi, într-o scrisoare deschisă publicată în social media, argentinianul a oficializat un gest nobil pentru angajații clubului, cei din afara echipei.

Fotbaliștii clubului blau-grana s-au oferit să susțină ei financiar plata remunerațiilor angajaților, ca aceștia să nu suporte consecințele tăierii salariale. Messi a vrut să clarifice situația, el a făcut anunțul oficial, din partea clubului, ceilalți au distribuit postarea.

Iată ce a avut de spus Leo, printre altele:

magazin piese autoatu.ro-->

”Voința noastră a fost să aplicăm o scădere a salariului, pentru că pricepem pe deplin că este o situație excepțională și suntem primii care am ajutat clubul întotdeauna atunci când au fost probleme. De multe ori am făcut-o din proprie inițiativă, în alte momente pe care le-am considerat necesare.

Dacă acordul a întârziat câteva zile, e doar pentru că am căutat o formulă care să ajute clubul și angajații săi. În afara reducerii salariului nostru cu 70 la sută pe durata stării de urgență, vom face contribuții pentru ca angajații grupării să poate obține sută la sută din salariu pe durata crizei. Dacă nu am vorbit până acum, a fost pentru că prioritatea noastră era să găsim soluții reale de a ajuta clubului”.

Citește și:

Război politic pe tema amânării ratelor la bănci. Propunerea PSD-ului: ”Vom trece o lege”No Comments Yet

Comments are closed