--> -->

Leo de la Iași: ”Vor ieși scântei”

Dinamo are deplasarea finalului de an, sâmbătă, de la ora 16:00, în Copou, etapă crucială contra Politehnicii, unde este obligată să nu piardă.

Dacă va lua cele trei puncte, echipa lui Ovidiu Burcă ar intra serios în lupta pentru play-off.

Grozavu putea fi antrenor la Dinamo

Leo Grozavu, fostul fundaș al ”câinilor”, a spus că duelul nu va fi unul special pentru el: ”Îmi doresc să avem un arbitraj bun, poate chiar un arbitru de primă ligă, pentru că Liga 1 este întreruptă. Poli Iași și Dinamo sunt echipe de tradiție, iar meciul va fi cu scântei. Ei joacă agresiv, noi am crescut la capitolul agresivitate”.

Leo Grozavu ar fi putut veni în cel puțin două rânduri antrenor principal în Ștefan cel Mare, dar mutarea nu s-a mai realizat.

Grozavu a avut cuvinte de laudă la adresa dinamoviștilor și a antrenorului acestora, Ovidiu Burcă.

”E ciudat că joacă în Liga 2”

”Dinamo e în formă, n-a pierdut de șapte etape. Are un antrenor plin de entuziasm, care a închegat într-o perioadă scurtă o formulă de bază. Joacă deschis, spectaculos, cu siguranță va veni să câștige. E ciudat că joacă în Liga 2”.

Totuși, șeful băncii tehnice ieșene este optimist că echipa lui se va impune: ”Lucrăm de patru săptămâni împreună, echipa a crescut și ofensiv, și defensiv, suntem pe drumul cel bun. Sunt încrezător în echipă”, a mai spus antrenorul moldovenilor.

”Am auzit că Dinamo e o echipă mare, vor veni să lupte cu noi. Trebuie să luptăm mai mult în acest meci dificil. Cred că putem câștiga”, a reacționat și Julian Marchioni, mijlocaș Poli Iași.

Citește și

Dinamo înaintea finalei din Copou: ”Le va fi puțin frică”