--> -->

Legătura dintre Victor Cornea și familia Iohannis

De aproximativ două luni, Victor Cornea (29 de ani, 76 ATP la dublu) și cântăreața Andreea Bălan (39 de ani) formează un cuplu, o relație intens mediatizată.

Victor Cornea este din Sibiu, oraș al cărui primar a fost Klaus Iohannis înainte de a deveni președintele României. Dar acesta nu este singurul lucru care-i leagă pe cei doi.

Victor Cornea și cuplul prezidențial, apropiați prin tenis

Dacă Victor este jucător profesionist de tenis, Iohannis este un admirator al ”sportului alb” și-l practică ori de câte ori are ocazia. Cornea și președintele țării au jucat în mai multe rânduri împreună.

Ulterior, și Carmen Iohannis, Prima Doamnă, a început să se antreneze pe terenul de tenis și l-a urmărit din tribune pe Victor Cornea la câteva meciuri.

”Se bucură să poată să-l vadă și să-l susțină pe Victor. A venit să joace chiar și ea. Joacă de câteva luni, de aproximativ 5-6 luni, din iarnă. Ȋi place foarte mult. La ȋnceput i-a fost mai greu, dar acum ȋi face plăcere.

O dată sau poate de două ori pe săptămână vine și face exercițiu fizic prin tenis. A fost și la meciul de Cupa Davis, și dacă s-a potrivit acum, i-a plăcut să-l vadă din nou pe Victor”, a spus în urmă cu câteva luni Marius Vecerdea, antrenorul lui Victor Cornea și instructorul de tenis al cuplului prezidențial, potrivit cancan.ro.

Victor Cornea, mesaj de dragoste pentru Andreea Bălan: „Îmi dă mai multă încredere și putere”

Într-o postare pe Instagram, cântăreața a transmis că este „mai fericită ca niciodată”. În plus, Andreea Bălan a precizat că nu are nicio problemă în privința diferenței de vârstă între ea și Victor Cornea.

Victor Cornea traversează cea mai bună formă din cariera lui de jucător de tenis. În prezent, ocupă locul 76 ATP la dublu. În 2023, românul a câștigat cinci turnee Challenger la dublu (Oeiras, San Remo, Rovereto, Tenerife și Oeiras 5).

În direct la Digi Sport, Victor Cornea a vorbit despre modul în care relația cu Andreea Bălan a avut un impact pozitiv asupra carierei sale.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg.

Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Citește și

Amendă minimă, reclamă maximă pentru Gheboasă! ”Vorbiți cu Victor Ponta, dacă se poate”