Lecție de la Flavia Groșan despre virus: ”Cu cât îl vom batjocori mai tare, cu atât va fi mai agresiv”

Medicul pneumolog Flavia Groșan, din Oradea, a ținut capul de afiș în media din România, în primăvară, după o serie de declarații controversate. Unii oameni au crezut necondiționat în doctorița din Transilvania, alții au contestat-o.

Flavia Groșan a spus, între altele, că “am vindecat aproape o mie de pacienţi Covid în diferite stadii”, ”fără nicio zi de spitalizare”, tratând infecţia cu coronavirusul ca pe o ”pneumonie atipică”, în timp ce ”în spitale se fac greşeli uriaşe şi protocolul (n.r. – terapeutic) Covid omoară, de fapt, bolnavii”.

Acum, Flavia Groșan a revenit cu o postare pe Facebook.

”O, ce veste minunată. Cică a apărut varianta epsilon, californiană. Pe mine nu mă miră cum se comportă micuțul meu prieten. În fond, este dreptul lui de a se apăra. Și cu cât o să-l batjocorim mai tare, cu atât va deveni mai agresiv. Faceți ca mine. Prieten. Să vă spun câți anticorpi am după 2 ani? N-o să vă spun. Pandemia asta m-a învățat multe. Printre altelele, să fiu mai subtilă în declarații. Oricum fiecare înțelege ce vrea. Amin”, a scris ea pe Facebook.

Citește și

Codrin Ștefănescu, furibund cu ”reziștii mitingiști”: ”Unde ați dispărut, securistoizilor?”