Le-a fost frică de rușine! Returul FC Argeș – Dinamo nu se mai joacă la Pitești

Decizie incredibilă luată de conducerea lui FC Argeș, după 1-6 cu Dinamo în turul barajului de menținere/promovare în Superliga! Returul nu se va mai juca acasă, la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Gazdele de sâmbătă seară, meciul urmând a începe la ora 21:00, au transmis că sunt probleme cu nocturna, astfel că partida nu se va mai juca pe arena de 16.000 de locuri.

Hai la Mioveni!

Cum șansele piteștenilor pentru salvarea de la retrogradare sunt microscopice după dezastul din tur, argeșenii au decis să joace returul pe stadionul din Mioveni. Asta pentru ca retrogradarea să nu coincidă cu demolarea arenei istorice „Nicolae Dobrin”, a dezvăluit site-ul PiteȘtiri.

Informația că meciul nu se joacă pe „Nicolae Dobrin”, ci la Mioveni, e confirmată și pe site-ul FRF. În secțiunea în care vor apărea arbitrii delegați de CCA, estre trecut și stadionul, adică „Orășenescul” din Mioveni.

Dinamo nu are cum să se împotrivească

În această seară, și Dinamo a luat la cunoștință faptul că returul barajului a fost mutat la Mioveni. ”Câinii” nu au nicio pârghie regulamentară pentru a se opune deciziei.

Arena din Mioveni are 8.000 de locuri pe scaune, de două ori mai puțin decât stadionul din Pitești.

Citește și

Ucraina anunță că vrea să adâncească și mai mult canalul Bâstroe. Motivul invocat de Kiev