Lazăr este pus la pământ: ”Asta a fost în mintea lui”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și Basarab Panduru au comentat gestul neașteptat făcut de Vali Lazăr către Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, în amicalul pe care echipa, CS Păulești l-a jucat împotriva ”câinilor”, week-end-ul trecut.

Minte puțină

Certat la începutul sezonului cu antrenorul Ovidiu Burcă, care l-a dat afară de la Dinamo, Vali Lazăr (33 de ani) a aruncat, în timpul meciului, cu două perechi de chiloți de damă către banca roș-albilor.

”Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său. Clubul l-a reclamat pe jucător la Comisia de Disciplină

”A vrut să iasă din anonimat”

Oficialul de la FCSB a criticat gestul lui Vali Lazăr și este de părere că extrema de la CS Păulești va avea de suferit pe viitor.

”N-am mai văzut aşa ceva. Şi-a făcut mult rău, dacă vrea să urmeze o carieră în fotbal. A fost un gest copilăresc și pueril.

Așa se întâmplă când e vorba de anumiți fotbaliști care nu au reuşit mare lucru în cariera lor şi după aceea apar pe la emisiuni sau podcast-uri şi trăiesc câteva clipe de glorie atacând pe toată lumea. După aceea, dispar în anonimat.

Asta a fost în mintea lui. A vrut să iasă din anonimat”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

MM Stoica a fost completat de Basarab Panduru: ”E cel mai urât lucru pe care l-am văzut în ultimii ani!”.

Citește și

Antonia, între engleză și română „De aceea nu vreau să merg la TV”