Laura Cosoi a ales Bulgaria pentru vacanță: ”Acum câțiva ani, aș fi râs în hohote”

Laura Cosoi a plecat în prima vacanță cu trei copii de când a născut-o pe micuța Lara. Actrița și Cosmin Curticăpean, soțul ei, au ales un sejur pe litoralul bulgăresc. Ea a explicat pe Facebook de ce au făcut această alegere.

Proximitate și condiții

Laura Cosoi nu își petrece vacanța pe litoralul românesc, nici în vreo destinație exotică. A ales Bulgaria pentru faptul că e mai aproape de România, dar și pentru condițiile de la hotelul în care e cazată cu copiii.

”Ne-am hotărât să nu lăsăm vara să treacă fără să mergem la mare, mai mult pentru fete, căci ce vină au ele că eu tot nasc vara! Ce mă amuză este că, dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă voi alege pentru vacanță de vara Bulgaria într-un resort all inclusive, aș fi râs în hohote.

Nu că ar fi neapărat ceva greșit în alegerea această, dar mi s-ar fi părut că am mult mai mult de descoperit în lumea asta mare și nu e cazul să mă limitez la o vacanță în vecini. Dar nevoia ne-a făcut să ne adaptăm și să privim vacanțele cu alți ochi, care să ”judece” mai puțin”, a explicat vedeta, care a vrut să evite zborurile spre destinații îndepărtate.

”Ne bucurăm”

”Dat fiind că Lara este mică, am vrut să evităm zborurile pe timp de vara și ne-am orientat repede spre Bulgaria.

Până una, altă, ne bucurăm de aerosoli și chicote de copii fericiți că sunt în sfârșit în v a c a n t a ?!”, a încheiat ea.

La sfârșitul lunii iunie, Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Așadar, aceasta e prima vacanță în formulă completă, cu Rita, Vera și Lara, micuțele ei.

Citește și

Parcarea va fi gratuită pe timpul nopţii în Constanţa şi Mamaia. De când până când