--> -->

Lamine Ghezali dorit pentru Champions League

Lamine Ghezali este considerat cel mai bun jucător al lui Dinamo și ar putea fi subiectul unui transfer spectaculos la Farul, echipa lui Gică Hagi, echipă ce va juca în preliminariile Champions League.

Are contract-beton cu Dinamo

Din informațiile ProSport, „Regele” ar fi pus ochii pe mijlocașul ofensiv al „câinilor”.

Prestația avută de el în meciul de pe Arena Națională cu FC Argeș, câștigat de Dinamo cu scorul de 6-1 în turul barajului de promovare / menținere în Superliga, ar fi fost o dovadă uriașă de care ar fi avut nevoie managerul tehnic de la Farul pentru a se convinge că această mutare ar fi una de bun augur pentru echipa sa.

Lamine Ghezali mai are un an de contract cu Dinamo, aspect confirmat chiar de co-acționarul „Red & White” Andrei Nicolescu la finalul meciului cu FC Argeș. Conform declarațiilor lui Vlad Iacob, toți jucătorii străini au clauze prin care angajamentele se extind în cazul promovării și conducerea dinamovistă este dispusă să negocieze orice transfer, dar nu pe sume derizorii.

Francezul a făcut show în meciul cu FC Argeș: „Am regăsit bucuria de a juca fotbal”

Lamine Ghezali a avut o prestație excepțională în această partidă, în care a marcat două goluri și a oferit și două pase decisive, iar la final a atras atenția asupra faptului că el și coechipierii lui trebuie să rămână concentrați în perspectiva returului de la Pitești, de sâmbătă seară.

„Este o seară foarte bună pentru club, pentru noi. E important că acest mare club revine în prima ligă. Nu știu dacă e cel mai bun meci al carierei mele, dar a fost un meci foarte important. Suntem la un pas de promovare. Următorul meci este cel mai important.

Am regăsit plăcerea de a juca fotbal aici la Dinamo. Vrem să vină toți fanii alături de noi la Pitești!

Trebuie să rămânem concentrați, ei au jucători buni, e o echipă bună, meciul următor poate fi unul diferit. Trebuie să jucăm la fel ca azi. Nu suntem deja promovați! Ok, am câștigat cu 6-1, dar este doar un pas. Trebuie să fim și mai buni în meciul următor, să rămânem 200% concentrați. Mergem acolo (n.r. – la FC Argeș) să câștigăm”, a declarat Lamine Ghezali.

Citește și

Părinţii cu copii de până în 8 ani pot lucra patru zile pe lună de acasă