Lamine Ghezali aduce bani la Dinamo. Unde va fi transferat

Lamine Ghezali se află în aceste zile în Grecia, acolo unde fotbalistul de 24 de ani ar putea semna în orele ce urmează.

Francezul crescut la academia celor de la St. Etienne se va lupta pentru promovare în tricoul celor de la Levadiakos, liderul din eșalonul secund!

Bani și procente

Informația Fanatik a fost confirmată și de administratorul special Andrei Nicolescu. Jucătorul care a contribuit la promovarea ”câinilor” nu mai făcea parte din planurile de viitor ale bucureștenilor. Adunase 21 de meciuri în actuala ediție, fără nimic notabil. Zero goluri, zero assist-uri.

El va semna cu liderul din liga secundă a Greciei, Levadiakos. “Câinii” au încasat 50.000 de euro din acest transfer şi au păstrat un procent dintr-o viitoare mutare.

Andrei Nicolescu: ”Aici, ceva îl oprește să-și arate valoarea”

Administratorul special Andrei Nicolescu a confirmat la ”FANATIK SUPERLIGA” această mutare.

“Este corect. Lamine are o foarte mare contribuţie la ceea ce a însemnat promovarea de anul trecut. Suntem recunoscători pentru ceea ce a făcut. I-am dat toate opţiunile să ne arătăm respectul pentru el.

I-am dat posibilitatea unui transfer definitiv, păstrăm un procent dintr-un viitor transfer. Din clipă în clipă aşteptăm şi actele semnate. Cifrele de anul ăsta nu ne-au ajutat nici pe noi, nici pe el.

Noi credem că are un potenţial şi am vrut să îl ajutăm să redevină Ghezali pe care l-am văzut în play-off-ul din primăvara anului trecut. Aici era clar că ceva îl opreşte să îşi arate valorea.

Era clar că aici era foarte greu să mai arată ceea ce poate. Şi am vrut să îi dăm şansa să dea un restart în altă parte”, a spus Andrei Nicolescu.

Citește și

Trenuri de mare viteză în România. Vor circula cu 160 km/h, care este suma achiziției