--> -->

La Dinamo se știe ziua, dar nu și locul!

Dinamo are două meciuri consecutive în Liga 2, cu Metaloglobus (deplasare) și cu Slatina (acasă), considerate accesibile, iar la capătul lor, echipa lui Ovidiu Burcă se poate apropia de play-off.

La Clinceni, deja ca acasă

Dinamo are 7 puncte obținute în campionat în ultimele trei etape și am ajuns pe locul 12, la 4 puncte de zona de play-off. Urmează partida de la Clinceni, cu Metaloglobus, acolo unde fanii dinamoviști își anunță deja prezența în număr foarte mare, detalii despre bilete vor fi anunțate în cel mai scurt timp posibil.

Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 12:00, apoi urmează un alt meci important, de această dată pe teren propriu. Dinamo mai are două meciuri de jucat din postura de gazdă în 2022, unul din aceste meciuri fiind împotriva fostei echipe a lui Ovidiu Burcă, CSM Slatina.

Giurgiu, prima opțiune realistă

Meciul se va juca pe 27 octombrie, joi, de la ora 17:00, urmează să fie anunțat și stadionul pe care se va dispută meciul. Dacă nu se va găsi o variantă mai bună în București, este probabil ca Giurgiu să fie locul care să găzduiască meciul din runda cu numărul 12 a ligii secunde.

În cazul în care Dinamo va reuși să obțină 6 puncte din următoarele două meciuri de campionat, atunci va putea să se apropie foarte mult de locul 6 ocupat de Csikszereda, care va fi adversara ”câinilor” la începutul lunii noiembrie, la Miercurea Ciuc.

Dinamo încă nu a disputat vreun meci pe cocheta arenă din București și semnalele nu sunt pozitive. Varianta ”Arcul de Triumf” rămâne doar o iluzie.

Citește și

Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă