L-a vrut în trecut, îl vrea și acum la Dinamo!

Dinamo tot speră la salvarea de la retrogradare și anunță întărirea lotului în vacanța de iarnă.

Printre primele nume vizate este cel al mijlocașului ofensiv Ronaldo Deaconu (26 de ani), de la Korona Kielce, club cu care mai are contract până în vara viitoare. El a mai fost dorit în trecut de Zeljko Kopic, actualul tehnician al „câinilor”.

Noul antrenor al lui Dinamo l-a vrut pe Ronaldo Deaconu la FC Pafos

„Decar” la polonezi, unde joacă din sezonul trecut, „Rony” a adunat până acum 46 de meciuri în toate competițiile la Korona Kielce, bifând 7 goluri și 8 pase decisive

Dinamovist declarat, Ronaldo Deaconu a mai avut câteva ocazii să ajungă la clubul său de suflet, ultima prin 2018, când juca la Chiajna. Dar mutarea a căzut fiindcă cele două cluburi nu au reușit să ajungă la un acord pe suma de transfer. Și, în cele din urmă, Ronaldo a ajuns la croații de la HNK Gorica.

Iar în cantonamentul din vara lui 2019, care a avut loc în Polonia, Gorica a primit o ofertă pentru Deaconu de la FC Pafos, care se pregătea tot acolo. Iar la greci antrenor era chiar Zeljko Kopic, croatul care a preluat-o de curând pe Dinamo.

Are un salariu enorm la Kielce!

Cu acceptul lui Gorica, Rony a făcut atunci toată perioada de pregătire sub comanda lui Kopic, care a vrut să-l transfere. FC Pafos a făcut o ofertă pentru mijlocașul român, dar cei de la Sepsi, care îl urmăreau și ei, s-au mișcat mai repede și l-au suflat elenilor.

Acum, Deaconu pare aproape să lucreze iar, de această dată oficial, sub comanda lui Kopic. Rămâne însă de văzut ce-i va putea oferi Dinamo unui jucător care la Korona Kielce are un salariu de 20.000 de euro.

Citește și

Detalii incendiare din „Dosarul Vaccinurilor”: Florin Cîțu a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA