--> -->

L-a adus și-l scuză: ”N-am avut nici timp, a vorbit și Jerry”

Dinamoviștii nu au avut noroc, până acum, cu transferurile făcute în 2021. Blejdea s-a accidentat, Kongshavn e rezerva lui Eșanu, iar Nepomuceno și Morsay nu au impresionat. Doar Steliano Filip e titular incontestabil.

Prezent la GSP LIVE, Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre transferuri, mai ales că s-a implicat în rezolvarea lor. Oficialul formație roș-albe l-a analizat pe suedezul Jonathan Morsay (23 de ani) și a încercat să explice de ce extrema împrumutată de la Chievo nu s-a impus la Dinamo.

”Nu am avut timp să facem scouting bun. Nu am putut să ne informăm prea mult despre jucătorii aduși. Și era și problema bugetului. Nu puteai da nici salarii de la 10-15.000 de euro. Și toată lumea te refuza, toți spuneau că Dinamo nu plătește și se spun doar minciuni.

Din țară nu puteai aduce jucători, că nu erau liberi și nu puteai plăti. Așa am ajuns la cei patru jucători aduși.

Morsay e contestat, da… Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informații. Gane a vorbit cu Mogoș la Chievo și a luat informații despre Morsay, despre viața extrasportivă și despre cum se antrenează. Am primit referințe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde și cum e primit în vestiar. La nivel profesional nu avem ce să-i reproșa,

Dar a jucat cu o anumită teamă, presiunea e foarte mare. E singurul aspect care îmi dă teamă, poate că acum nu poate oferi mai mult. Presiunea e foarte mare la Dinamo”, a spus Mario Nicolae.

Șapte meciuri are Morsay la Dinamo. Nu a dat niciun gol și nicio pasă de gol.

Citește și

În ce condiții vor putea merge românii în concediu în Bulgaria. Sezonul estival începe de la 1 mai