Kopic a discutat să aducă un conațional cunoscut la Dinamo. Răspunsul primit

Pe lista „câinilor” pentru mercato invernal se află de mai multă vreme croatul Damjan Djokovic, 33 de ani, fotbalist cu mare experiență, multiplu campion cu CFR Cluj, în prezent jucătorul celor de la FCSB.

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a declarat public că mijlocașul nu intră în planurile sale de viitor, el, alături de Cristi Ganea și Dorin Rotariu, nefiind în lotul pentru cantonamentul din Antalya al echipei sale.

Dialog în zadar al lui Zeljko Kopic cu Damjan Djokovic

Antrenorul croat al „câinilor”, Zeljko Kopic, a avut o discuție preliminară cu Damjan Djokovic, conaționalul său. Se cunosc de mai multă vreme, amândoi fiind din Zagreb. Totuși, tehnicianul roș-albilor nu a primit un răspuns satisfăcător din partea fotbalistului aflat sub angajament cu FCSB.

Nu neapărat din prisma financiară a afacerii – Djoko câștigă 20.000 de euro/lună la FCSB, la Dinamo ar putea încasa în jur de 12.000 de euro/lună -, cât în legătură cu planurile imediate ale lui Damjan.

Fotbalistul ar prefera să se transfere la CFR Cluj, care s-a arătat interesat de el, așteaptă următoarea mutare a patronului „feroviarilor”, Neluțu Varga. Djokovic a cucerit cinci trofee în Gruia, cunoaște echipa și orașul, plasează CFR în fața celor de la Dinamo în eventualitatea plecării de la FCSB.

Damjan Djokovic depinde de o ecuație complexă la CFR Cluj!

În ceea ce-i privește pe cei de la CFR Cluj, a rămas ca ardelenii să ia decizia finală în privința lui Djokovic. „Feroviarii” sunt principalii contracandidați la titlu în actuala ediție a liderului Ligii 1, FCSB. Cele două echipe sunt despărțite în acest moment de 8 puncte.

Mijlocașul croat așteaptă un răspuns final din partea lui Varga, care va avea zilele următoare o ședință și o discuție fermă cu italianul Andrea Mandorlini. Antrenorul a fost sub presiune, dar a obținut răgaz după victoria cu U Cluj, scor 4-0, din derby-ul orașului.

În plus, principalul „contracandidat” la a prelua postul lui Mandorlini, în cazul unei demiteri, este vorba de românul Adrian Mutu, dat afară de Neftchi Baku.

Gigi Becali l-ar da și la CFR Cluj, doar să nu-i mai plătească niciun ban croatului

În ceea ce-l privește pe Gigi Becali, susține GSP,  sunt semnale că el nu s-ar opune unei plecări gratis a lui Djokovic, inclusiv la principala rivală, la CFR Cluj. Cu amendamentul ca jucătorul să plece la parametri zero, fără a mai solicita vreun ban din restul angajamentului.

Croatul are unul dintre salariile mari de la echipă, 20.000 de euro/lună, ar mai avea de încasat în jur de 120.000 de euro până la finalul contractului. Dacă va accepta să plece fără pretenții materiale, rezilierea se poate face repede, de comun acord.

23 de meciuri, 4 goluri și un assist a adunat Djokovic la FCSB în actuala stagiune

Citește și

Florin Piersic despre ”amorul nebun” cu una dintre cele mai dorite românce: ”Un fel de Angelina Jolie”