--> -->

Kongshavn, echilibrat și la declarații: ”Onoare”

Dinamo a avut mulți portari de calitate în ultimii ani, chiar și în momentele când echipa nu a mers bine. Gudmund Kongshavn a debutat în această seară, la Cluj, în poarta ”câinilor” și a făcut minuni, atât cât a putut, în fața jucătorilor CFR-ului.

Norvegianul nu a mai jucat din decembrie 2020, dar a arătat multă calitate și, probabil, va fi titular și în meciul cu Academica Clinceni, vineri, în condițiile în care Mihai Eșanu ar putea absenta din nou din cauza problemelor musculare.

Nordicul a fost omul meciului, așa cum a declarat și Edward Iordănescu la final, având parade salutare în fața adversarilor, Omrani înscriind din câțiva metri, unicul gol al partidei. Foarte echilibrat și în declarații portarul ”câinilor”, care ar putea continua și din vară, sperăm în Liga 1.

”Am arătat foarte multă onoare în acest meci. Era un rezultat foarte bun un 0-0, un punct pentru noi, cu două cartonașe roșii primite. Știam de situația lui Dinamo, am aflat tradiția clubului, istoria, este prima mea experiență în afara Norvegiei, sunt impresionat de ceea ce am găsit aici. Am vorbit cu Marius (n.red Mario Nicolae), cu colegii.

Inițial, am fost încântat că am debutat la Dinamo, apoi ideea este să nu primești gol. M-am concentrat cât am putut de mult. Aici, sunt jucători mai buni decât în liga norvegiană. Sper să fim capabili să rămânem sus, cât se poate de sus în clasament”, a declarat Gudmund Kongshavn.

”Un portar cu tupeu, talie bună, reacție bună. Eu sper ca Dinamo să arate atât de bine ca atitudine și la celelalte jocuri”, a comentat Ioan Ovidiu Sabău la LookSport după partidă.

Citește și

Piedone a decis în Sectorul 5: bunicuțele care vând legume și fructe poftite, gratuit, la tarabe