Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid VIDEO

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid la Centrul de Vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila.

A fost prima din cele două doze pe care președintele trebuie să și le administreze, pentru ca vaccinul să aibă efect. Iohannis s-a vaccinat în chiar prima zi din a doua etapă a campaniei naționale de vaccinare anti-Covid. Această etapă include populația cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

“Din categoria persoanelor care deservesc activități esențiale fac parte personalul din domeniul Apărării, ordine publică, siguranță națională, autoritate judecătorească, personalul din sectorul economic vital, cum ar fi procesare, distribuție alimente, pâine, lactate, legume, apă, centrale electrice (transport și distribuție) , medicamente și materiale sanitare, transport de persoane și mărfuri, personalul din învățământ, poștal și curierat, salubritate și deșeuri, personalul din înaltele instituții ale statului (Parlament, președinție), culte religioase”, a explicat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei.

Iată ce a declarat Iohannis după ce a fost vaccinat:

“Recomand tuturor vacinarea. Vacinarea ne va scoate pe toți din pandemie. Vaccinul este sigur și eficient. Este o procedură simplă, nu doare. Acest vaccin e sigur și eficient”

Citește și

Gabriela Firea s-a operat: ”Tindem să uităm esențialul”