--> -->

”Kaiserul” Lupescu și-a luat lojă în Giulești

Ionuț Lupescu (53 de ani), marea speranță a fanilor din DDB pentru salvarea lui Dinamo, și-a achiziționat o lojă pe stadionul Rapid – Giulești.

Fostul mare fotbalist Ionuț Lupescu este asociat cu Dinamo, singurul club din România pentru care a jucat.

Tatăl lui, Nicolae Lupescu, a scris istorie în tricoul Rapidului, unde acum ”Kaiserul” are o lojă din care familia lui și apropiații părintelui său pot urmări meciurile formației lui Adrian Mutu.

”Câinii” îl așteaptă să salveze Dinamo

Fostul fotbalist Ionuț Lupescu a hotărât să cumpere o lojă pe stadionul Rapid – Giulești, cu toate că DDB îl așteaptă în continuare la Dinamo pentru a resuscita clubul din Șos. Ștefan cel Mare.

”Kaiserul” spune că familia sa a fost întotdeauna împărțită între Dinamo și Rapid.

”Familia mea a fost mereu împărțită”

”Voi merge pe Giuleşti, am cumpărat o lojă, am dat-o în administrare lui Lucian Ionescu (n.r. ofițerul de presă de la Rapid). Pentru ca cei care mai sunt generaţia lui tata să vină să vadă meciuri şi cei care au fost jucători şi acum sunt antrenori cu tata. El (n.r. – Lucian Ionescu) cunoaşte mai bine care rapidişti vor să vină la meci, dar o să merg şi eu o dată cu nepotul la un meci.

Familia mea a fost împărţită între Rapid şi Dinamo, nu a existat duşmănie niciodată. Dimpotrivă, e un club pe care noi îl respectăm în familie foarte mult şi e un club foarte frumos, mai ales că fac anul viitor 100 de ani, au o istorie minunată, cu suişuri, cu coborâşuri, dar cu o istorie fantastică.

”Voi merge la meciurile lui Dinamo”

Normal că aş merge la meciurile lui Dinamo. În Liga 2 nu am mai fost, dar aş merge şi în Liga 2, cum să nu merg? Asta înseamnă să fii dinamovist. Nu ştiu pe ce stadion vom merge, cei din conducere trebuie să găsească un stadion, nu? Cred că se va găsi o soluţie undeva.

Dacă ei se înscriu în Liga 2, cu siguranţă au ceva în spate. Nu sunt eu persoana pe care trebuie să o întrebi, sunt cei din conducere. Dacă sunt în ţară, voi merge la meciuri”, a declarat Ionuț Lupescu pentru Orange Sport.

Citește și

Delta secretă din Oltenia. A fost refăcută