Jucătorul l-a făcut ”prost” pe Stoican, Flavius l-a aruncat în luptă! Cu cine atacă Dinamo

Flavius Stoican atacă azi meciul cu UTA într-un sistem nou, 5-3-2, poate l-a exersat de această dată.

După meciul cu Universitatea Craiova, a apărut o serie de mesaje în care Igor Jovanovic îl jignea pe Flavius Stoican, pe care l-a numit inclusiv ”o glumă de antrenor, cel mai prost din viața mea”, dar tehnicianul îi înțelege supărarea fundașului.

Replică pentru Jovanovic

”În general când jucătorii nu sunt pe teren, au nemulțumiri. Nu mai stau să pun la suflet toate vorbele. El e un jucător care a venit la început sau la jumătatea pregătirii, a avut nevoie de timp.

Am avut o discuție cu el, mi-a zis că nu a jucat de ceva timp. A avut ceva probleme la spate, de asta nu a jucat, Am vrut să-l bag, măcar 30 de minute, să prindă ritm, dar asta a fost situația. La mine joacă doar cei care sunt sută la sută din punct de vedere fizic”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul i-a oferit posibilitatea lui Jovanovici să se remarce pe terenul de joc, rămâne de văzut ce va face fostul stoper trecut pe la Sepsi și Astra. Totodată, a revenit în primul 11 și Patriche.

”În secunda doi plec”

”Domnul preşedinte Mureşan a venit ieri la stadion şi omul s-a simţit dezamăgit şi hulit pentru că a fost obişnuit să câștige la CFR. E mai greu să lupţi la retrogradare decât să câştigi trofee. La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie: în genunchi. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic, dar eu văd şi simt. Conducătorii clubului, dacă ar veni la mine şi mi-ar spune: Flavius, e nevoie de un declic, atunci «sănătate»!

Dar aşa, să îi las pe băieţii aceştia când ştiu că au mare nevoie acum de mine, nu o s-o fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic că e mai bine să plec, în secunda 2 plec”, a declarat Stoican la conferința de presă.

UTA Arad – Dinamo, echipele de start:

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benca, Shliakov – Isca, Batha – Ubbink, Roger, Dangubic – Laukzemis
Rezerve: Blănaru, Baravykas, Dima, Vorobjovas, Medimorec, Hrezdac, Mericioiu, Cardoso, Otele
Antrenor: Ionuț Badea

Dinamo: Cristiano – Buleică, Patriche, Jovanovic, Ehmann, An. Radu – Ivanov, Răuță, Pierret – G.Matei, Ivanovski
Rezerve: Fara, R.Grigore, Giafer, Crețu, Ah. Bani, Bordușanu, Borcea, Celar
Antrenor: Flavius Stoican

Citește și

Traian Băsescu: 11 motive pentru care Putin nu va invada Ucraina