--> -->

Jucătorul dat afară de Gigi Becali a negociat cu Dinamo

Dinamoviştii au primit ”undă verde” pentru noul plan de reorganizare, iar situaţia financiară pare să se mai fi detensionat în ”Ştefan cel Mare”. Astăzi, de la ora 11:00, echipa lui Ovidiu Burcă joacă un amical cu CS Tunari, Liga 2, la Săftica.

Pe lista bucureștenilor a fost și mijlocaşul Marco Dulca (24 de ani), cel care nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, cu două eşecuri totale recente, la FCSB şi Chindia Târgovişte.

Este liber de contract

Conform informaţiilor oferite de iamsport.ro, dinamoviştii au fost foarte interesaţi să-l aducă în ”Groapă” pe Marco Dulca, rămas fără angajament după despărţirea de Chindia.

Un mijlocaş cu un trecut foarte interesant: provine dintr-o familie de rapidişti, dar el a optat să evolueze pentru FCSB, iar acum a avut şanse de a bifa şi cea de-a treia rivală din Capitală, Dinamo.

Sursa citată anunţă că s-au purtat discuţii intense între club şi jucător, însă nu s-a ajuns la o înţelegere aşa că toată negocierea a fost sistată definitiv.

Transferul la FCSB i-a făcut mai mult rău

Marco Dulca se anunţa un fotbalist extrem de interesant, mai ales în prima perioadă de la Chindia Târgovişte. Cu toate acestea, transferul la FCSB, din vara lui 2022, l-a dat mult în spate.

FCSB a plătit 250.000 de euro în schimbul său.

La FCSB a jucat foarte puţin, spre deloc, iar acest lucru s-a văzut rapid. Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îşi făcuse un obicei în a ieşi public şi a declara că este dispus să-l dea gratis pe Dulca, numai să scape de salariul pe care i-l plătea.

Într-un final, în iarna lui 2023, Marco Dulca a plecat liber de contract la Chindia Târgovişte, formaţie care a retrogradat în Liga 2, la finalul stagiunii trecute.

Citește și

Consilierul lui Zelenski critică reacția României: ”Tăcerea mieilor. Rusia își permite asta”