Jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo: ”Nu am discutat despre asta”

Andrei Radu este jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo, 9.000 de euro pe lună, ”moștenire” din ”epoca Pablo Cortacero”.

Totuși, fundașul stânga are de recuperat mai multe restanțe de la clubul din Ștefan cel Mare, vrea să-și rezilieze acordul cu clubul, având alte oferte, este dispus să renunțe la toți banii, aproximativ 50.000 de euro.

”Momentan, n-am ajuns la consens”

”Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Momentan nu am ajuns la un consens. Aștept să văd ce discuții urmează să avem, dar nu am discutat despre reducerea salariului pentru Liga a 2-a.

Mai am un an de contract cu Dinamo, iar oferte există, au fost discuții. Nu pot, însă, vorbi de acestea atâta timp cât nu mi-am rezolvat situația la Dinamo”, a comentat fotbalistul pentru playsport.ro.

”Mă voi prezenta la antrenamente”

De asemenea, ultimul supraviețuitor al ”erei Cortacero” a subliniat faptul că se prezintă în continuare sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu.

”Da, am fost prezent la reunirea lotului de luni și, bineînțeles, mă voi prezenta la antrenamente. Sunt sub contract cu Dinamo!”, a mai spus apărătorul.

El a bifat 29 de meciuri în stagiunea 2021-2022 pentru Dinamo.

Citește și

Reghe a ajuns din nou afară! Salariul anunțat