--> -->

Jucătorii pentru care Mureșan l-a mazilit pe Rednic: lista completă

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo nu doar din cauza rezultatelor, echipa terminând anul pe penultimul loc în clasament, ci și pentru faptul că ar fi dorit să scape de cel puțin 15 fotbaliști.

Pe unii i-a trimis la ”grupa B”, în afara planurilor primei echipei, ei doar se antrenau, nu făcea parte din echipa fiecărei etape, alții urmau să fie împrumutați ori să li se rezilieze acordurile.

Mureșan s-a folosit de listă

Un motiv invocat, public, de către administratorul special Iuliu Mureșan a fost lista lungă a fotbaliștilor de care ”Puriul” voia să scape. GSP.ro a intrat în posesia documentului pe care Rednic îl trimisese către conducere.

Și pe care, din sursele noastre, Mureșan nici nu l-a luat în considerare, ba mai mult i-a mai adăugat o ”bilă neagră” antrenorului la dosar.

Portar
– Plamen Iliev

Fundași
– Andre Pinto
– Alin Dudea
– Petar Gluhakovic
– Răzvan Popa
– Constantin Nica

Mijlocași
– Cosmin Matei
– Steliano Filip
– Andreas Mihaiu
– Geani Crețu

Atacanți
– Mihai Neicuțescu
– Robert Moldoveanu
– Tomas Vestenicky

Trei pot merge la Poli Iași

Plus Marko Nunic, care nu mai era dorit de conducere, dar și de alți jucători pe care roș-albii voiau să-i împrumute.

Conform Prosport, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu și Mihai Neicutescu reprezintă ținte pentru Politehnica Iași, echipa antrenată de Costel Enache, formație retrogradată în stagiunea trecută din primul eșalon, care însă a dezamăgit în prima parte a sezonului și se află doar pe locul 12.

Doar Andreas Mihaiu a marcat un gol în acest sezon, dar a fost mai mult accidentat și Rednic nu i-a oferit vreo șansă.

Robert Moldoveanu și Mihai Neicutescu s-au remarcat prin lipsa reușitelor și a ratărilor inexplicabile, neavând niciun gol marcat. Cei trei nu ar fi la primele împrumuturi, au evoluat în trecut la formații precum Chindia Târgoviște, Brașov sau Petrolul Ploiești.

Citește și

I-a scăpat, cauză a mortalității mari din cauza Covid! Rafila: ”Lipsa de acces în spitale”