Jucătorii anunțați de șefii dinamoviști: ”Săptămâna viitoare”

Dinamo a prezentat astăzi ultimul transfer făcut pentru a salva echipa în play-out, atacantul nigerian Joseph Akpala, 34 de ani, care n-a mai jucat de un an, dar este recomandat de meciurile din Belgia și din Germania, în 2008 fiind golgeterul Jupiler League, la Charleroi.

Prestația din Gruia, 0-1 cu CFR Cluj, exceptând arbitrajul lui Marcel Bârsan, a dat speranțe suporterilor dinamoviști, cel puțin acesta este mesajul board-ului DDB, acționaru minoritar al clubului. Jucătorii au primit vești vizavi de plata salariilor restante, unii neprimind bani din luna ianuarie.

”Urmează bătălii grele pentru Dinamo!
ÎNCOTRO O LUĂM, CÂINILOR?

Dinamo are două obiective în acest moment: Cupa României și rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasament.

Imediat după licență, o victorie uriașă, am anunțat următorii pași pentru DDB. Rezolvarea problemelor de ordin sportiv și promisiunea făcută nouă înșine, aceea de a ne asigura că Dinamo poate funcționa zilnic.

PROBLEMA DE ORDIN SPORTIV
Se depun eforturi uriașe pentru ca jocul echipei să se schimbe în bine. Meciul cu CFR a demonstrat că eforturile nu sunt în zadar. Băieții au intrat pe teren cu atitudinea corectă, echipa a arătat disciplină și numai arbitrajul potrivinic ne-a impiedicat să venim cu cel puțin 1 punct de la Cluj. E un fapt! S-au pronunțat în acest sens inclusiv specialiști în domeniu, cum sunt Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu!

Meciul cu CFR a dezvăluit și două mari câștiguri pentru Dinamo: Gudmund Kongshavn și Raul Albentosa.

ÎNCĂ UN JUCĂTOR LA DINAMO
Mai mult decât atât, Dinamo a semnat și cu JOSEPH AKPALA, jucător trecut pe la Charleroi, FC Brugge și Werder Bremen, în speranța că vom întări și atacul!

Soluțiile pe care le avem la dispoziție sunt extrem de puține, pentru că, dincolo de situația mai delicată a clubului, toate campionatele sunt în plină desfășurare.

Ideea este că FACEM TOT CE ESTE OMENEȘTE POSIBIL pentru ca Dinamo să fie pregătită pentru bătăliile din Cupă și play out. Însă nu putem reuși decât ÎMPREUNĂ!

CÂINILOR, SUNTEM LA RĂSCRUCE DE DRUMURI!

Am reușit împreună să obținem licența.
DDB a mai achitat încă o rată la ANAF.
Echipa a efectuat deplasarea la Cluj cu avionul.
Organizarea meciului cu Clinceni e rezolvată și ea.
Săptămâna viitoare trebuie să achităm și salariile jucătorilor!

PENTRU CĂ SUNTEM SINGURII CARE ȚINEM DINAMO ÎN VIAȚĂ!
FĂRĂ DDB, DINAMO TRAGE OBLOANELE!
FĂRĂ IMPLICARE, DINAMO AL NOSTRU MOARE!

E obligatoriu să conștientizăm toți acest lucru! Și trebuie să o facem la timp!”, au transmis cei din DDB.

Citește și

Victor Ciutacu, vehement cu Klaus Iohannis: ”Zici că-i președintele urșilor polari și al dropiilor de câmpie”