--> -->

Jovanovic critic: ”Vă place să vă dați mari!”

Fundașul central Igor Jovanovic (33 de ani) a vorbit despre viața din România, fostul dinamovist încheiind sezonul și ”contribuind” și el la retrogradarea echipei în liga secundă.

Igor Jovanovic a sosit la Dinamo în luna ianuarie. Croatul a bifat doar 7 apariții în tricoul ”câinilor”, în cel mai negru sezon din istoria clubului, cel soldat cu retrogradarea. Fundașul croat a mai jucat la Sepsi și Astra, timp suficient pentru a-și face o imagine despre România.

”Eu aș vrea să continuu aici”

”Românii au stilul balcanic în sânge, le place viața, să fie cu prietenii, fotbalul pentru ei este mai mult decât un sport, îl adoră, fiecare om se pricepe la fotbal. Chiar vreau să continui în această țară, mă simt bine, oamenii mă cunosc, eu sunt foarte bun ca fundaș central dacă sunt fit.

Dar mai e ceva despre români. Românilor le place să se dea mari un pic. Poate că nu au bani mulți, dar sunt îmbrăcați în branduri, aranjați, mașini de top, restaurante, terase. Occidentalii fac ochii mari când văd ce mașini sunt în București”, a spus Jovanovic, pentru Libertatea.

Cumpără de la băbuțe

Fundașul central Igor Jovanovic (33 de ani) a vorbit despre viața din România. Spune că „vă place să vă dați un pic mari”, dar își face reclamă pentru a continua în Liga 1.

”Îmi place mult în România faptul că pot să-mi procur legume și carne naturale. Vă apreciez pentru asta! Nu iau de la hipermarketuri, nu vreau să mănânc plastic, prefer să cumpăr de la magazine mici sau chiar de la femei de pe stradă, venite de la țară. Calitate foarte bună”, a mai zis apărătorul.

Citește și

David Popovici a impresionat: ”Le-a aruncat mănușa tuturor”