--> -->

Jonathan Rodriguez, prezentat la o echipă ce vrea pe podiumul Ligii 1

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat venirea lui Jonathan Rodriguez (32 de ani), mijlocaș care în partea a doua a sezonului trecut a jucat pentru Dinamo, acolo unde fusese împrumutat de CFR Cluj, la începutul lunii ianuarie.

Mijlocașul a fost prezentat azi la Sepsi, echipă pentru care va evolua în următoarele două sezoane.

”Lotul e complet”

”Cu această mutare, putem spune că avem lotul complet. Avem dubluri pe aproape toate posturile, cu o singură excepție, unde însă pot evolua fără probleme alți doi jucători, de pe alte poziții.

Dacă mai apare vreun fotbalist interesant, poate îl vom aduce, dar nu este neapărat, suntem mulțumiți cu ce avem în prezent”, a spus patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Directorul general Attila Hadnagy a semnat contractul mijlocașului argentinian chiar în timpul unei conferințe de presă, premergătoare startului Superligii. ”Să nu mai pierdem timpul, în două zile avem primul meci de campionat!”, a explicat Hadnagy.

Mulți foști ”câini” la Sepsi

Rodriguez afirmase deunăzi că a luat în calcul să joace pentru Dinamo chiar și în Liga 2! ”Dar domnul Zăvăleanu mi-a explicat situația, nu aveam cum continua, oricât aș fi vrut. Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo”, a declarat argentinianul.

În România, Rodriguez a mai evoluat pentru CFR Cluj și pentru FC Botoșani. În această vară, cu Sepsi au mai semnat Cosmin Matei, Denis Ciubotariu, Mario Rondon, Ion Gheorghe și Francisco Junior, iar Rareș Ispas a fost cedat covăsnenilor definitiv de către CFR Cluj, după ce evoluase în alb-roșu și stagiunea trecută, sub formă de împrumut.

După cum se observă, în afara sud-americanului, Cristiano Bergodi a adus și alți foști dinamoviști: Matei, Ion Gheorghe și Ciobotariu.

Citește și

I-a refuzat banii lui Becali: ”Hei, hei, du-mă la Palat!”