Jonathan Rodriguez la Dinamo: ”Nu mi-e frică”

Mijlocașul Jonathan Rodriguez, 31 de ani, a jucat primul meci în tricoul ”câinilor”, un amical în compania celor de la Popeşti-Leordeni (1-2), iar duminică va debuta oficial în derby-ul cu FCSB.

Fotbalistul a fost împrumutat până la vară de la CFR Cluj, acolo unde nu mai făcea parte deloc din planurile lui Dan Petrescu. Rodriguez a sosit în Gruia în mandatul lui Marius Șumudică, Petrescu l-a scos, practic, din lot.

”Echipă mare”

Rodriguez a dezvăluit că a ales-o pe Dinamo întrucât o consideră o ”echipă mare” şi că vrea să pună umărul la salvarea ”câinilor”, nefiind îngrijorat de şansele echipei lui Stoican de a retrograda.

”Vreau să ajut echipa să scape de această situaţie. Ştiu că e o echipă aşa, mare, vreau să dau totul, să ajut echipa şi clubul.

(n.r. ţi-e frică de situaţia în care se află Dinamo?) Sincer, nu! Ştiu ce jucători avem şi am încredere. Am ales aici pentru că e echipă mare si vreau să salvez echipa de la retrogradare.

De ce mai are nevoie

Am jucat 45 de minute (n.r. în meciul amical cu Popeşti-Leordeni) şi m-am simţit bine. Cu două-trei antrenamente sper să ajung 100% pentru duminică.

(n.r. la CFR) A venit un antrenor nou, care nu are acelaşi stil de joc ca al meu şi asta a fost problema. M-a lăsat afară de pe listă şi nu am avut şansa să joc”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Citește și

Klaus Iohannis, după ședința CSAT: ”Trebuie să fim pregătiți pentru orice”