--> -->

Janusz Gol are o altă atitudine față de Diego Fabbrini. Polonezul vrea o sumă uriașă

Janusz Gol a decis să nu se mai întoarcă la reunirea clubului, spre deosebire de Diego Fabbrini care a sosit aseară la București, iar azi a fost la INMS pentru a face testul coronavirus, revenind mâine acolo pentru vizita medicală completă.

Dacă italianul va începe antrenamentele la Săftica și așteaptă să vadă cum își rezolvă situația (detalii aici), polonezul are alte planuri. El a trimis notificare clubului din Ștefan cel Mare prin care solicită nu doar salariile restante, ci și cele pe care ar fi trebuit să le ia pentru ultimul an de contract, care se încheie în iunie 2022. Ar fi peste 200.000 de euro!

Oficialii dinamoviști au încercat, fără folos, să ajungă la un acord cu mijlocașul de 35 de ani, dar nu s-a putut până acum. Polonezul a adunat trei goluri în 27 de partide în ediția precedentă pentru ”câini”.

Janusz Gol continuă, astfel, atitudinea altor fotbaliști străini, spaniolii Isma Lopez, Rene Roman și Borja Valle, care vor să obțină sume considerabile de pe urma contractelor cu Dinamo.

Citește și

Ipoteza lui Adrian Năstase: liberalii își pică propriul Guvern, cu voturile echipei Cîțu