--> -->

Jador, decizie extremă: „Închei aici!”

Jador și-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat pe contul de socializare imagini cu el pe patul de spital și un mesaj în care anunță că se va retrage din muzică.

”Ultima piesă va fi în luna decembrie”

Interpretul de manele a spus că a luat această decizie din cauza unor probleme de sănătate, despre care nu a dat mai multe detalii. Jador a anunțat miercuri noaptea, 15 iunie, că renunță la muzică din cauza problemelor de sănătate și că 2023 va fi ultimul an din cariera sa.

„Vă anunț cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie…”, a afirmat el într-o postare făcută miercuri noaptea pe pagina sa oficială de Facebook.

Interpretul, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a afirmat că a luat decizia de a renunța la muzică împreună cu managerul său.

Mesaj tulburător: „În cazul în care nu o să mai fiu…”

„Anul ăsta cât ne mai rămâne sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj”, a adăugat Jador la postarea alături de care a distribuit două fotografii cu el aflat pe un pat de spital.

„Aveți grijă de sănătatea voastră!”, și-a încheiat mesajul interpretul în vârstă de 28 de ani.

Jador a mai ajuns la spital

Jador nu a precizat de ce probleme de sănătate suferă. În luna aprilie el a ajuns în spital, dar și-a asigurat atunci fanii că este bine. „Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a afirmat el pe 16 aprilie pe Instagram.

Conform unor declarații oferite de fratele lui Jador, pentru Playtech, artistul este suspect de cancer la colon, afecțiune de care au fost operați și părinții lor, care acum trăiesc fără probleme.

Citește și

Dana Budeanu, reacție dură despre relația Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”