Ivanov, șocant: ”Ei au vrut ca Dinamo să retrogradeze”

Antoni Ivanov a ajuns în vară de la Dinamo la FC Botoșani, după ce ”câinii” au ajuns în liga secundă, nu a uitat nici acum contraperformanța istorică înregistrată cu roș-albii.

Și a avut o declarație șocantă vizavi de acea dramă a întregii suflări dinamoviste.

”Mă refer strict la conducere”

”Urmăresc echipa. Țin legătura cu băieții cu care am avut o relație frumoasă în Ștefan cel Mare. Eu consider că s-a dorit ca Dinamo să piardă, să retrogradeze. Eu așa simt. Mă refer aici strict la conducere. Îți zic asta din ce am auzit și din lucrurile pe care le-am mai vorbit pe la club cât eram acolo.

Așa mi s-a părut. Nu poți să lași una dintre cele mai iubite echipe din țară să pice.

Cine exact?

(n.r. – ezită) Nu mai contează. Totuși, în afară de suporteri, n-am simțit susținere de la nimeni. Uneori, de exemplu, primeam prea ușor cartonașe roșii sau penalty-uri împotriva noastră. Nu vreau să se înțeleagă că am retrogradat din cauza arbitrajului, totuși, n-a pus nimeni presiune din conducere, nu ne-a luat nimeni apărarea. Poate le convenea situația…

Are și domnul Zăvăleanu vina lui. Mulți și, asta zic și eu, spun că și domnul Zăvăleanu are vina lui. Tot ceea ce-ți zic acum sunt din vorbă-n vorbă, dar asta am simțit. Dinamo are de mulți ani probleme. De când au venit spaniolii, echipa a picat în cea mai grea perioadă”, a reacționat Ivanov pentru Playsport.

Bani degeaba

Antoni Ivanov a jucat la Dinamo în a doua parte a sezonului 2021-2022. Bulgarul a venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova. Ba chiar, în jurul lui, a existat o întreagă telenovelă prin care ”câinii” ar fi trebuit să achite oltenilor 50.000 de euro pentru a-l cumpăra definitiv, conform unei clauze.

Fotbalistul de la sud de Dunăre a bifat doar 12 meciuri și un gol în „Groapă”. În barajul de retrogradare/promovare, cu „U” Cluj”, Ivanov nu a prins lotul la meciul tur, iar la retur a rămas doar pe bancă.

Acesta continuă o serie de declarații prin care, foști conducători sau jucători de la Dinamo, au lăsat de înțeles că, la nivel de conducere, s-a dorit o retrogradare a lui Dinamo, din diverse motive.

Citește și

Nu are cum să se facă voia lui Becali! Cine e out de la FCSB