--> -->

Ivanov la reunirea ”câinilor”: ”Da”

Antoni Ivanov a venit în Ștefan cel Mare sub formă de împrumut.

Pentru acest lucru, în mercato de iarnă, oficialii ”câinilor” s-au angajat să plătească 50.000 de euro în vederea unui transfer definitiv dacă fotbalistul ar bifa minim 45 de minute în alb-roșu.

Alți bani, altă cheltuială

Ceea ce s-a și întâmplat. În total, bulgarul a jucat pentru Dinamo în 12 meciuri contabilizând 558 de minute. Astfel, bucureștenii trebuie să plătească 50.000 de euro către Craiova, în caz contrar, drept penalitate, suma ar urma să se dubleze.

Contactat de Playsport.ro, Antoni Ivanov a confirmat că va fi prezent la reunirea lotului, dar nu știe ce va urma.

”Da, mă întorc la Dinamo, o să fiu prezent la reunire. Cred că la Săftica. Nu știu ce să zic, nu știu ce se întâmplă vizavi de viitorul meu. Aștept să se rezolve tot. Din ce-am înțeles, Dinamo n-a plătit Craiovei cei 50.000 de euro. Nu știu dacă trebuie să mă întorc acolo.”

”Contractul cu Craiova nu a expirat, mai am încă un an acolo, dacă trebuie să mă întorc. Vedem ce se va întâmpla”, a mai declarat fotbalistul, care nu a jucat deloc în dubla de la baraj cu U Cluj.

Universitatea Craiova nu a primit niciun ban

Antoni Ivanov a îndeplinit toate criteriile prevăzute în clauzele încheiate între Dinamo și Craiova, la momentul împrumutului.

Totuși, conform lui Sorin Cârțu, președintele oltenilor, bucureștenii n-au achitat, nici până în acest moment, suma de 50.000 de euro.

”Nu cred că se pune problema să se întoarcă. Știu că ei trebuie să achite 50.000 de euro. A îndeplinit toate criteriile și e jucătorul lor.”, a declarat Sorin Cârțu, în urmă cu două săptămâni, pentru Fanatik.

Citește și

Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Concluzia autorităților