Ivan Martic i-a dat răspunsul lui Dinamo: ”Decizia mea e luată”

Ivan Martic (31 de ani), fostul fundaș dreapta de la CSU Craiova, a luat decizia în privința ofertei lui Iuliu Mureșan și a dinamoviștilor.

Iuliu Mureșan, administratorul special al ”câinilor”, a transmis că varianta Ivan Martic nu se va materializa, iar fotbalistul de bandă dreapta a confirmat informația.

Ia în calcul revenirea în România

”Am decis să refuz oferta lui Dinamo. Voi vedea care va fi viitorul meu, sunt deschis la absolut orice, inclusiv să mă întorc în România”, a declarat elvețianul pentru GSP.ro.

Ivan Martic, aflat în ultimele zile ale contractului cu Sion, a primit o propunere concretă din partea lui Dinamo, detaliu confirmat și de conducerea roș-albilor.

Voia 10.000 de euro pe lună

Fostul apărător al lui CSU Craiova a avut pretenții ridicate din punct de vedere al salariului. A cerut 10.000 de euro/lunar, sumă pe care Dinamo nu o poate satisface.

”Antrenorul de la Dinamo mă dorește foarte mult. Dar, având în vedere situația, plus relația mea cu Universitatea Craiova, nu știu ce va fi. Vom vedea ce va fi zilele viitoare. A fost un an 2021 greu și sper să încep bine acum. Aștept și discut cu noi cluburi”, a transmis Martic.

Martic se va despărți în această săptămână de elvețienii de la Sion. El a pierdut echipa, întrucât a fost nevoit să satisfacă vreme de 3 luni un stagiu militar: „În Elveția este obligatoriu. Acum, am terminat, slavă Domnului!”.

Citește și

Alexandru Rafila crede că vaccinul anti-covid va fi făcut o dată pe an