Iureș în ”dosarul vaccinurilor”: ”Ați învățat versurile capodoperei ”La Chilia-n port?””

Jurnalistul Victor Ciutacu a explodat, pe Facebook, după cererea DNA de urmărire penală a foștilor miniștri Florin Cîțu (ex-premier), Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă (ambii foști miniștri ai Sănătății) în dosarul achiziției de vaccinuri anti-coronavirus.

Achiziție în valoare de un miliard de euro!

Context

Pentru fostul premier, acum senator, acordul anchetării sale trebuie dat de Senat, iar PNL a transmis deja că va vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu, iar pentru cei doi foști miniștri se aplică Legea responsabilității ministeriale (L 115/199), pentru care acordul trebuie dat de președintele țării.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat joi seară la Digi 24 că senatorii liberali vor vota pentru ridicarea imunităţii fostului premier. Ciucă a spus că a și avut o discuţie cu Florin Cîţu, care i-ar fi spus că va demisiona din grupul senatorilor PNL și că va rămâne senator neafiliat politic.

”La pachet aveți voie doar alimente trase-n vid”

„Reziștilor, v-ați pregătit băgăjelul? Ați învățat versurile capodoperei La Chilia-n port? Vedeți că la pachet aveți voie să primiți numai alimente trase-n vid. Fără lămâi, că se folosesc la nasoale. Iar dileala cu înțepatul v-a adus aici.

Măcar acolo să vă abțineți. Vorbesc acum cu voi, că sunteți cei mai noi pe piața penalilor, iar Superman Cîțu e obișnuit deja cu brutăria

P.S. Nu mai faceți scut în jurul penalilor. Nu mai încercați să blocați actul de justiție. Lăsați-i să-și probeze nevinovăția în instanță”, a scris Victor Ciutacu.

Citește și

Marcel Ciolacu despre o eventuală candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale: ”Ciorbă reîncălzită”