--> -->

Iuliu Mureșan, mesaj pentru Dinamo: „Este bine”

Iuliu Mureșan (69 ani), fost administrator special al lui Dinamo, este de părere că liniștea de la echipă poate aduce rezultate pozitive.

Chiar dacă nu îi vede în play-off, Mureșan crede că elevii lui Ovidiu Burcă pot termina sezonul chiar și pe locurile 7-8, în fruntea play-out-ului.

Pe cine a lăudat Mureșan

”La Dinamo tot timpul au fost probleme între acționari. Dinamo, până în 2007, a câștigat titluri. De atunci au tot fost probleme. Și cu stadionul, cu patrimoniul. Acum, eu zic că Dinamo este bine. Scouterii și-au făcut bine treaba.

Au apărut jucători buni pe care îl lăudăm. Dar acum e foarte greu să facă performanță mai mare. Sper să termine pe la jumătatea clasamentului”, a declarat Iuliu Mureșan, la Fotbal Club la Digi Sport.

Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce Dinamo s-a chinuit cu Metaloglobus

Dinamo a revenit de la 0-1 și a învins-o pe Metaloglobus cu 2-1, în play-off-ul Cupei României, după dubla lui Ahmed Bani.

”De la început am avut o stare de neliniște, pentru că din astfel de meciuri ai doar de pierdut, pentru că toată lumea se așteptă să treci ușor.

A trebuit să fac o rotație. Mulți jucători sunt accidentați. A fost un meci destul de complicat. A fost o primă repriză cum nu mi-aș fi dorit, n-am avut controlul jocului, n-am avut intensitate, dar poate e de înțeles, pentru că au fost mulți jucători care nu au mai jucat de mult timp.

Indiferent cum, eram obligați să mergem mai departe. Restul e istorie, chiar dacă nu a fost o prestație foarte bună a noastră”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și

Cu ce bărbat celebru se iubește Teodora Stoica. Momente pasionale la mare