--> -->

Iuliu Mureșan, aproape de revenirea în Liga 1! Florin Prunea e și el pe listă

Adrian Mititelu a anunțat că va renunța să mai conducă FC U Craiova și că va aduce un președinte, iar ProSport a avansat lista celor 4 nume care au, în acest moment, cele mai mari șanse.

Nume importante din fotbalul intern

Iuliu Mureșan, fostul șef de la CFR Cluj și Dinamo, a intrat în forță pe turnantă și ar putea fi alesul oltenilor. La rândul lor, cei de la Fanatik susțin că Florin Prunea este în pole position să devină numărul 1 la clubul din Bănie.

Ar mai fi pe listă, susține Prosport, și Dinu Gheorghe, și Dănuț Coman.

Adrian Mititelu: „A fost ultima zi în care m-am ocupat de fotbal, ca manager”

După ce FC U Craiova a pierdut cu Rapid, scor 3-5, Adrian Mititelu a anunțat că se retrage din fotbal.

„A fost ultima zi în care m-am ocupat de fotbal, ca manager, ca factor de decizie…A sosit momentul să mă retrag din această activitate. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care se pricep mai bine decât noi. Deci, astăzi a fost ultima zi când mă implic în activitatea echipei. Am pus suflet. Dar, acum mi-am făcut datoria, sunt 20 de ani.

Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști. Fiul meu m-a convins să fac pasul asta…Am o vârstă și îmi ajunge, stau stresat. Știam că suntem puțin dezbrăcați, să zic așa. În concluzie, săptămâna care vine vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui, care să mai fi câștigat ceva la viață lui, un președinte la fel, și îi vom da clubul pe mână”, a explicat omul de afaceri.

Citește și

Dezastru la Crevedia: explozii puternice, primele informații oficiale, răniți, un deces și Planul Alb